avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Incasare in valuta a chiriei la societatile de rent a ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Incasare in valuta a chiriei la societatile de rent a car

Buna ziua!

O societate care are ca obiect principal de activitate rent-a-car poate incasa chiria, respectiv asigurarea, unui autoturism in valuta.
Precizez ca majoritatea predarilor de autoturisme se face persoanelor care intra in tara prin Aeroportul Henri Coanda, fie romani stabiliti in strainatate, fie romani care au un loc de munca in strainatate, fie straini.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Intermediere forta de munca in strainatate ctiberiu88 ctiberiu88 Buna ziua, Ca si persoana juridica in devenire imi puteti spune ce anume imi este necesar din punct de vedere al autorizatiilor pentru a desfasura o ... (vezi toată discuția)
Accident cu auto rent a car, fara sa aiba casco Gherman Adrian Gherman Adrian Accident cu auto rent a car, fara sa aiba casco, Am avut un accident cu un autoturism rent a car, nu am avut cunostinta ca nu a re asigurare casco, am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare iesire din tara minor! Andyandy22 Andyandy22 Salut, am 17 ani si as vrea sa stiu exact ce acte imi trebuiesc pentru a pleca din tara timp de 2 saptamani. Stiu doar ca imi trebuie procura de la ambii ... (vezi toată discuția)