Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

certificat de incadrare in handicap

buna seara,pensionar gradu 1 grav de invaliditate cu insotitorul pe cuponul de pensia, ca acum 3 ani nu se incadra in handicap hemiplegia.Are certificat de incadrare in grad de handicap grav cod handicap;1 PERMANENT fara asistent personal ca lu-am de la casa de pensii.Intrebarea mea este ca la expertiza medicala asupra capacitatii de munca la incadrat in gradu 2 de invaliditate pentru ca l-am lasat ,singur in sala de asteptare,pot sa fac indemnizatia la primarie?

Alte discuții în legătură

Schimbare de incadrare in grad de invaliditate burgheauam burgheauam buna ziua,sotul a fost 2 ani incadrat in gradul 1 de invaliditate cu indemnizatia de insotitor pe cuponul de pensis, si incadrat in gradu 1 grav inhandicap ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr. 1 invaliditate - handicap accentuat ccostras ccostras Pentru o persoana iesita la pensie din MAI in 2001 ca pensionar gr 1 de invaliditate(cancer osos cu amputatie picior de deasupra genunchiului, probleme ... (vezi toată discuția)
Ce modificari implica schimbarea "handicap grav" in "handicap grav cu insotitor vicctoriaion vicctoriaion Buna ziua. Matusa mea s-a pensionat la 57 ani. In timp starea sanatatii ei s-a agravat si in prezent beneficiaza de o pensie suplimentara de handicap. ... (vezi toată discuția)