Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Curte comuna

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o indrumare. Locuiesc intr-o cladire cu o curte comuna. Locuinta mea este deasupra curtii deci sub locuinta mea este un fel de tunel prin care se intra in curte si in din curte in locuinte.
De ceva timp unul dintre coproprietari repara masini in acest tunel sub locuinta mea.
Casa este foarte veche si din cauza trepidatiilor a inceput sa se fisureze. iar un zid de sustinere este chiar deteriorat rau plus miros de benzina si zgomot. Nu cred ca a putut obtine autorizatie de functionare pentru acel spatiu comun fara acordul vecinilor.In curte nu-l lasa ceilalti vecini sa repare masini in fata ferestrelor lor.
Deci repara aici sub locuinta mea si imi vorbeste si foarte urat , el are 22 de ani si eu 65, dar trebuie sa suport zilnic acest calvar. Am fost la politie dar a zis ca nu este de competenta lor daca nu repara in orele de liniste. Mi se pare absurd sa nu existe o lege pentru reparatii auto facute sub locuinta mea fara acordul meu chiar daca acel spatiu este intrarea comuna in curte. Daca i-am aratat ca a crapat zidul de sustinere a zis ca nu este a lui si nu-l intereseaza. Daca ma poate ajuta cineva cu o indrumare unde sa ma adresez. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Poluare in zona resedintei savaghe savaghe Buna ziua,din anul 2013 primavara odata cu începerea unor lucrari in zona in care locuiesc am parte de poluare -zgomot /vibratii/trepidatii si miros ... (vezi toată discuția)
Atentie la neatentie sandry sandry buna ziua exista o casa cu doi proprietari dar curtea apartine doar unui proprietar. 1.daca se inchiriaza de fiecare in parte dar unei singure firme si ... (vezi toată discuția)
zgomot într un magazin deasupra apartamentului meu Stefan2025 Stefan2025 Froo magazin zgomotos și ne prietenos Buna seara! Vreau sa va povestesc o întâmplare reală ,din care din păcate,fac și eu parte. In vara in str ... (vezi toată discuția)