avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Filmare in gradinite private
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Filmare in gradinite private

Buna ziua. Este normal ca un copil sa fie filmat si pozat intr-o gradinita privata de o mamica a unui coleg de grupa, doar pentru a vedea si ceilalti parinti ca un anumit copil este sau nu cuminte? Nu am dat acordul pentru asta, nici scris nici verbal. Imaginile probabil urmeaza sa fie incarcate pe un site de socializare pe un grup al parintilor.

Alte discuții în legătură

Poza copil publicat fara acordul parintilor anca2017 anca2017 Buna ziua, ma puteti ajuta,va rog,cu informatii privind o cale amiabila de a rezolva problema pozelor postate on line fara consimtamant? mai ... (vezi toată discuția)
Postarea fotografiilor (in care apar copii) pe facebook MihaiDamas MihaiDamas Pe Facebook sunt postate o multime de fotografii ale copiilor care frecventeaza gradinita, scoala, sub diverse forme: jocuri, serbari, reclama gradinitei, ... (vezi toată discuția)
Am incalcat vreo regula daca am postat o inregistrare intr-o scoala unde se interzice filmarea? nu am specificat unde care scoala. ContSters230095 ContSters230095 Bine v-am gasit, am o oarecare nelamurire si doresc cateva pareri, daca sunteti dispusi, desigur. Daca postezi un anumit videoclip pe un SITE PUBLIC, dintr-o ... (vezi toată discuția)