avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai exceptionale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai exceptionale de atac

Incheierea prin care o instanta se pronunta asupra unei cereri de reexaminare a amenzii aplicate in conformitate cu art. 108 ind. 1, pct. 2, lit. c din C. pr. civ. (VCPC) este irevocabila.
Intrebare: exista o alta cale de atac impotriva acestei pronuntari?
Ma intereseaza sa epuizez toate caile legale de atac din Romania pentru a putea depune o sesizare la CEDO.

Alte discuții în legătură

Justitie controversata StatVsBiserica StatVsBiserica Am fost data afara de pe postul si functia mea. I-am actionat in instanta. Am castigat. Mi-a venit sentinta. Nu m-au pus inapoi. Au facut recurs. La recurs s-a ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ignat_rodica ignat_rodica unde putem sa ne adresa impotriva unei hotarari judecatoresti devinitiva si irevocabila care a trecut si prin galea extraordinala(contestatie in anulare),care ... (vezi toată discuția)
Amendã judiciarã în cauzã civilã florin_babi florin_babi buna ziua: cum e posibil ca pt. o contestatie a unui proces verbal de contraventie sa fi amendat judiciar cu maximum legal-700 lei, la proces am respectat tot ... (vezi toată discuția)