Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Plata datorii

Buna ziua,
Sunt locatara unui apartament intr-un bloc care din neglijenta propietarilor si a administratorului a acumulat datorii in valoare de 9 000 lei la termoficare in perioda 2009-2010.Precizez ca eu in acea perioada nu locuiam acolo, fiind mutata abia in 2014( am documente cu care sa justific debransarea facuta in 2002 si chitante la zi).Acum cateva zile am primit toti locatarii instiintare de la o firma de executori cu privire la faptul ca suntem spre executare silita, aceasta facandu-se pe fiecare locatar in parte, nu pe asociatie(administratorul nu s-a prezentat la nicio infatisare la tribunal, noi afland abia acum),
Desi nu am restante la intretinere as dori sa platesc suma ce-mi revine pentru a scapa de stresul unei posibile executari.Nu doresc sa fac contestatie pt ca astfel m-ar ajunge mai mult decat daca as plati de buna voie.
Intrebarea mea este daca ma pot duce la executor iar acesta sa-mi incaseze suma ce-mi revine adica 9 000lei/75 apartamente=120 lei.
Poate incasa executorul de la fiecare propietar in parte sau trebuie stransa suma totala de la asociatie?
Ma gandesc ca atata timp cat citatiile au venit pe fiecare locatar in parte s-ar putea face si incasarea in acelasi fel, totusi sa am siguranta ca voi fi stearsa de pe lista datornicilor si sa nu ma mai trezesc cu citatie de poprire pe numele meu.Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita asociatie de proprietari coolgirl2014 coolgirl2014 Buna ziua, Problema sta in felul urmator,locuiesc de 1 an de zile intr-un bloc care datorita neglijentei administratorului si a propietarilor a ... (vezi toată discuția)
Incalzirea centralizata Stefan Ioana Stefan Ioana Am cautat si nu am gasit inca unde este vorba despre cheltuielile comune la incalazire. Am montat centrala de apratament. In Oltenita s-a dat caldura dupa un ... (vezi toată discuția)
Factura caldura admioara admioara In asociatia de locatari din care fac parte, factura la termoficare este importita in mod egal intre toti proprietarii care nu s-au debransat. Daca ai ... (vezi toată discuția)