avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Avize necesare functionarii unui mic atelier de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Avize necesare functionarii unui mic atelier de tamplarie

Suntem un ONG care a infiintat recent,cu ajutorul unor fonduri europene,un mic atelier de tamplarie destinat sustinerii si promovarii mestesugurilor.Acesta produce mici obiecte artizanale si piese de mobilier de interior si exterior.
De ce avize avem nevoie pentru a desfasura activitatea,de la ce institutii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dragavei , utilizator 19:50, 22 Noiembrie 2015
Va trebuie autorizatie de mediu, de la pompieri si in final de la primarie.
Atat?Sanepid,ISU?
Pai pompierii sunt acum la ISU. Mergeti si la sanepid. Dar aveti in vedere ca pe unde mergeti nu o sa se puna priblema de autorizari dupa codul caen ci dupa tipul de activitate.
Fiind o asociatie,nu avem un cod CAEN declarat la ONRC.Ar fi un impediment acest fapt sau ar trebui sa ne declaram si un vector al activitatii noastre comerciale?
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2015
dragavei, utilizator
De aceea v-am spus ca nu aveti treaba cu codurile caen. Va va trebui o hotarare a adunarii generale prin care veti desfasura activitatile urmatoare (luati ca denumire cele de la codurile caen) la adresa respectiva, care sa fie ca si punct de lucru.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen si avize pentru centru educational RamonaRac RamonaRac Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii: 1.Am o firma deschisa in anul 2005 cu un cod Caen principal 4642. In secundar momentan detin pe ... (vezi toată discuția)
Cod caen ong Patricia.13.10 Patricia.13.10 Buna ziua! Cum se declara un cod caen pentru ONG? in clipa de fata exista unul, insa am vrea sa mergem pe altul, conform statut, avem posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am inregistrat la onrc sediu social cu activitate... la anaf mai trebuie sa inregistrez? respectiv cum se face la punctele de lucru...sau e alta ... (vezi toată discuția)