Buna ziua ! Am intampinat o problema la banca si m-ar ajuta mult daca puteti sa ma lamuriti si pe mine legat de urmatorul aspect : Am fost client la Raiffeisen Bank pana ieri cand am decis sa inchid contu ? Doamna de la agentia unde am fost sa il inchid m-a trimis a doua zi la oricare casierie al agentiei ca este o procedura de inchidere a contului ( fiind activ de ceva timp aveam niste datori in cont pentru administrarea cardului ,desi nu l-am folosit ),am platit si datoria si dupa asta m-am ales doar cu o chitanta de lichidare care atesta ca nu mai am datori la ei ,nici vorba de document official care sa ateste ca am contul inchis,am sunat la relatii clientii ,m-au trimis inapoi,am ajuns la agentia mi-au zis ca aceea chitanta atesta ca contul e inchis ( repet, este o chitanta care scrie pe ea nota de lichidare si ca am 0.00 lei de platit ) . Ce pot sa fac? Din cate stiu legea ii obliga pe oricare banca sa elibereze la cerere o confirmare scrisa /document ofiicial care sa rezulte ca contul este inchis . Nu vreau surprize pe viitor iar eii in continuare imi refuza acest document ,sa merg la protectia consumatorului ? Multumesc !
Alpha bank
truscalaurentiu
Buna ziua!
Am o intrebare:
am un card de debit la Alpha Bank iar luna trecuta cand am platit suma minima datorata, casierul a gresit destinatia banilor si in ... (vezi toată discuția)