avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Taxe/impozite pentru incasari din USA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Taxe/impozite pentru incasari din USA

Buna ziua,

sunt un SRL platitor de TVA, inregistrat intracomunitar, care a vandut catre o companie din SUA licenta pentru un material audio.

Am inteles ca trebuie completat un formular pentru a evita o serie de impozite care se aplica la suma agreata si as dori sa beneficiez de aceasta optiune. insa m-am si uitat peste el si pare destul de complicat.

Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa platitor de tva sau pfa neplatitor de tva + srl? ipi ipi PFA platitor de TVA sau PFA neplatitor de TVA + SRL? Am nevoie de un sfat pentru cea mai buna modalitate de a imi organiza activitatea. Mai jos ... (vezi toată discuția)
Tva si declaratia 390 vies adrian_mdb adrian_mdb Buna ziua, Sunt PFA la norma de venit (neplatitor de TVA) inregistrat in Registrul Operatorilor Intracomunitari. Trebuie sa depun la fisc declaratia 390 ... (vezi toată discuția)
Export franta- implicatii tva si impozit moldenerg moldenerg buna ziua! Suntem un distribuitor de materiale si scule electrice si avem o comanda pentru o companie de intermedieri achizitii din Franta.Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)