avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... contracte de colaborare incheiate de consilierul ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

contracte de colaborare incheiate de consilierul juridic

Vreau sa stiu daca un consilier juridic angajat cu carte de munca la o societate comerciala poate incheia contracte de colaborare si cu alte societati prin care sa execute diferite serviicii juridice. Cum procedati in acest caz?
Nu contract de colaborare ci CIM partial!
Sa inteleg ca nu pot incheia un contract de colaborare cu o alta societate comerciala, unde nu am un contract de munca? De ce?
Din cauza Legii 514/2003 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~
Solutia este CIM cu timp partial conform art.101(1) din Codul Muncii.

Alte discuții în legătură

Contract nac nac Buna ziua! Se poate incheia un contract de colaborare sau de prestari servicii intre o primarie si un jurist (consilier juridic)? Multumesc! (vezi toată discuția)
Consilier juridic incompatibilitate AnnaM AnnaM Buna ziua. In prezent sunt angajata cu cim pe functiea de consilier juridic (stagiar). Pot sa ma mai angajez la o societate de colectare debite part time sau ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic , cim cu mai multe societati pot? Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua, Sunt Cons jr., va rog sa ma indrumati si pe mine , pot sa inchei CIM cu mai multe societati ? adica 3 ?Ma gandeam cate 3 ore pe zi cu fiecare este ... (vezi toată discuția)