avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitare 2016 - cladire destinatie mixta: ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitare 2016 - cladire destinatie mixta: apartament, proprietar pf si sediu pj

Buna ziua,
referitor la caldiri cu destinatie mixta, daca in certificatul constatator al societatii (sediul = o camera intr-un apartament, in baza unui contract de comodat cu persoana fizica-proprietar, care plateste impozitul) exista mentiunea "activitatea se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii", respectiv "Activitati proprii de birou pentru societate", aceasta poate echivala cu sintagma "este inregistrat un domiciliu fiscal si nu se desfasoara nicio activitate economica", asa incat impozitul se va datora ca pentru cladiri rezidentiale (cote cuprinse intre 0,08% - 0,2%, persoane fizice)?
Mentionez ca utilitatile nu sunt inregistrate in sarcina persoanei juridice.

Trebuie depusa acea declaratie referitor la destinatia spatiului si modul de impozitare al cladirii, pana in 29 februarie 2016?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Valoare impozit cladire 7clau 7clau Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca am firma de taxi si sediul firmei este acasa cu cat se mareste impozitul pe cladire ? (vezi toată discuția)
Impozit pe comodat.ce articol din noul cod fiscal prevede aceasta obligație? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează care articol din Noul Cod fiscal reglementează impozitul pe comodat. Dacă comodatul este un act cu titlu gratuit îmi care curios ca ... (vezi toată discuția)