avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie imobile: TVA 5% dupa divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie imobile: TVA 5% dupa divort

Buna ziua,

In timpul casatoriei sotia mea a cumparat pe numele ei un apartament nou cu TVA 5%, noi fiind casatoriti in regimul matrimonial al separatiei de bunuri. Dupa divort vreau sa-mi cumpar si eu un apartament. Am dreptul sa cumpar cu TVA 5%?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum pot cumpara un imobil fiind casatorit si cu copii fara sa aibe sotia dreptul in caz de divort? Sorynazsmr Sorynazsmr Cum cumpar o proprietate doar pe numele meu fiind casatorit? Daca sotia are dreptul dupa divort e mai bine sa o trec la tata dar sa nu am probleme cu ... (vezi toată discuția)
apartament dobândit înaintea căsătoriei. o convenție matrimonială mă ajută să nu-i pierd valoarea dacă îl voi vinde și vom cumpăra altul, după căsătorie? Nustiucine Nustiucine Salutare. As dori sa stiu raspunsul la cateva intrebari legate de conventia matrimoniala deoarece anul acesta ma voi casatori. Momentan am un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Bun propriu sau comun Alex_28 Alex_28 Buna ziua. Eu si sotia intentionam sa cumparam un apartament. Daca in contractul de vanzare-cumparare va fi mentionata doar sotie ca si cumparator, desi banii ... (vezi toată discuția)