avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutire impozit casa si masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutire impozit casa si masina

As vrea sa stiu daca sunt scutita de la plata impozitului pe casa si masina in conditiile in care am in plasament un copil cu grad de handicap grav (gradul 1).Si o alta intrebare pe care as vrea sa o mai pun este daca acest copil e obligatoriu sa fie trecut la intretinere,avand in vedere ca este un copil cu handicap grav.Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Ce drepturi au pers . cu handicap? ionelanelly97@yahoo.com ionelanelly97@yahoo.com Părinţii care au în întreţinere un copil cu handicap grav, sunt scutiţi sau nu de la plata impozitului pe teren , casă sau maşină? (vezi toată discuția)
Scutiri de taxe locale cojocri61 cojocri61 Sotia mea este incadrata in gradul de handicap grav.Vreau sa stiu daca sunt scutit de taxe pe cladiri, teren si masina deoarece eu figurez in evidete ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)