avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxa de impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxa de impunere

Am domiciliul in Germania si lucrez acolo, ca si consilier intr-o institutie de stat. Am si cetatenia germana si romana. Am ramas si cu domiciliul in Romania la mama mea. Ma intereseaza, daca dupa noua legislatie, din 2016 trebuie sa platesc vreo taxa catre statul roman? Mentionez ca eu platesc impozit , asigurari de sanatate si toate taxele catre statul german unde sunt angajat. Nu am nici o proprietate in Romania. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)
Cim in ue ContSters305618 ContSters305618 Lucrez intr-un stat membru UE de cateva luni. Anul trecut am avut venituri si in Romania si in UE. In statul membru platesc toate taxele si functionez ca un ... (vezi toată discuția)
Impozitare pe noul cod fiscal gicaanechitei gicaanechitei buna ziua am 2 copii care lucreaza in strainatate ,unul lucreaza in spania si celalalt in anglia ,ambii cu forme legale de munca .nu au proprietati in tara ... (vezi toată discuția)