avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Lamuriri documentele necesare pt. infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Lamuriri documentele necesare pt. infiintare PFA

1. Legat de Documentele care atestă drepturile de folosinţă asupra sediului profesional - Sunt proprietar (impreuna cu sotul meu) al imobilului , mai este necesar al document pe langa contract vanzare-cumparare si certificat intabulare ? daca da, care ?
2. "Declaraţia-tip pe propria răspundere care să ateste că nu desfăşoară activitate la sediul profesional, sedii secundare sau în afara acestora (model 1) sau care să ateste îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare prevăzute de legislaţia specială din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii (model 2) " - Pt.CAEN 8552care dintre cele 2 declaratii e necesara ? Si banuind ca este vorba despre prima, Se completeaza cu " Spre înaintare catre .... cine " ? Inspectoratul Teritorial de Munca al..... ? sau ...?
3. documentele doveditoare pentru patrimoniul de afectaţiune (declaraţie pe proprie răspundere) - la ce se refera si daca sunt necesare in cazul meu
4. declaraţia privind desfăşurarea activităţii de către soţ/soţie - E necesar daca sotul nu participa la activitate?
Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2016
SILVIA LUPU, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa Strechie Strechie Buna ziua! As vrea sa imi deschid un PFA care sa aiba ca si obiecte de desfacere imbracaminte second-hand.Va rog sa ma informati ce acte imi trebuie si care ar ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa urmez pentru a deschide un pfa ? oanaportar oanaportar Vreau sa imi deschid un PFA cu produse Oriflaime. In ultimul timp, toata legislatia s-a schimbat ! Va rog foarte mult sa imi spuneti ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pfa itsallaboutme itsallaboutme Buna ziua, As vrea sa stiu ce autorizatii/aprobari/documente am nevoie pt a-mi deschide un PFA care va desfasura ca activitate : masajul de relaxare. Ca ... (vezi toată discuția)