Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita prin poprire

Astazi am aflat ca executorul judecatoresc nu te mai poate executa silit prin poprire fara a trece mai inainte prin instanta de judecata. Am inteles ca este o Decizie a Curtii Constitutionale (au declarat neconstitutionala situatia in care executorului i se dadea dreptul de a decide, in locul unui magistrat. Intrebarea mea este:
Ce se intampla daca am poprire de dinainte de a fi declarata neconstitutionala prevederea respectiva?
Atasez un link la un articol pe care l-am primit mai devreme, daca cineva poate sa ma lamureasca, nu lucrez in domeniu. Va multumesc

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Executarea silita prin poprire 010101 010101 Astazi am aflat ca executorul judecatoresc nu te mai poate executa silit prin poprire fara a trece mai inainte prin instanta de judecata. Am inteles ca este o ... (vezi toată discuția)
Urgent! camy20 camy20 Sa ma ajute cineva!de cand intra in vigoare legea despre executarea silita,doar cu acordul instantei? ok.....care inseamna ce?ca la ora actuala 1 iunie ... (vezi toată discuția)
Modificare a codului de procedură civilă care “scurtează” drumul către executarea silită trandafir2 trandafir2 Ce parere aveti despre subiectul din presa cu privire la faptul ca recent a intrat în vigoare o modificare a Codului de procedură civilă care ... (vezi toată discuția)