avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Factura storno
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Factura storno

Buna ziua. Pe date de 07.01.2016 am preimit o fact.storno (din decembrie cu tva 24%)reprez valoare piesa la schimb. Intrebarea mea este in ce cont o inregistrez. Lucrand in saga ps am inregitrot-o pe nedefinit , cu 01.01.2016, am schimbat si programul .
Multumesc

Alte discuții în legătură

Saga ps : cum fac cu declaratia 392b legat de tva ? radubcrisan radubcrisan Buna ziua, Am incercat de cateva zile sa vad cum e programul de gestiune SAGA PS pt. un I.I. neplatitor de TVA. Am intampinat o problema la declaratia ... (vezi toată discuția)
Inregistrare plata factura in eur sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ajutati un incepator...in conta si SAGA. In Dec 2012 am primit o factura de la un furnizor din EU in EUR. Am inregistrat-o in SAGA cu ... (vezi toată discuția)
Trecere la tva cota 20% din 2016 eda_68 eda_68 Buna ziua, As dori sa stiu cum procedez in cazul in care in gestiunea societatii exista stoc de marfa cu tva 24%. La vanzare in 2016 se inscrie pe factura ... (vezi toată discuția)