avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită debitor decedat
Discuție deschisă în Executare silită

debitor decedat

Buna ziua

Sa vandut un teren la o licitatie publica tinuta de un executor.
Dupa terminarea licitatiei cel care castiga licitatia primeste un proces verbal de licitatie pe care il inscrie la OCPI asteptand sa treaca termenul de contestatie de 30 zile.
Inainte de expirarea termenului de contestatie debitorul decedeaza iar mostenitorii ai aduc la cunostinta executorului despre acest lucru si solicita dezbaterea succesiunii.
In acest caz se poate elibera actul de adjudecare s-au se suspenda executarea (si pana cand se suspenda)
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am 90 de ani, unde sa ma duc la varsta mea, am muncit o viata....cine poate sa-mi faca dreptate? licamirela licamirela Buna ziua, dragi forumisti! Va descriu o situatie grava din punct de vedere moral, in numele unei batrane batuta de soarta, in speranta ca ne veti da ... (vezi toată discuția)
Rectificare act de adjudecare Adelina t Adelina t Am si eu o nelamurire. Un executor judecatoresc a vandut la licitatie un imobil impreuna cu o suprafata de teren mai mica decat cea reala intrucat cei de la ... (vezi toată discuția)
Am fost lipsit până în prezent de folosința unui apartament adjudecat la licitație în anul 2017. ce acțiune pot intenta pentru a recupera prejudiciul care mi s-a creat? ancairo ancairo Buna ziua, In anul 2017 am achizitionat un apartament prin licitatie publca la BEJA X. Am asteptat 20 de zile pentru a vedea daca pe rolul instantei ... (vezi toată discuția)