avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Convocare adunare generala partid politic
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Convocare adunare generala partid politic

Cu cat timp (minim) inainte trebuie anuntata (prin convocator) o adunare generala a unui partid ?

Partidele au o lege speciala. Daca exista o lege speciala, in mod normal, nu se aplica nici o alta lege. Daca nu e prevazut nimic in lege si nici statutul nu prevede ceva, atunci membrii hotarasc liber.

Totusi mi se pare un pic ciudat ca "legislatorul" a stabilit cu cate zile (minim) se anunta o adunare generala a unei asociatii de locatari, a unei societati comerciale si nu a stabilit asta si pentru un partid politic.

As vrea, daca ma poate lamuri cineva, sa fiu sigur ca nu exista vre o prevedere "legala" ascunsa.

Alte discuții în legătură

Adunarea generală a asociaţiei de proprietari EmilSavu2 EmilSavu2 Vă rog mult să mă ajutaţi cu o lămurire în următoarea privinţă. S-a stabilit ca adunarea generală anuală a asociaţiei de proprietari (la care ... (vezi toată discuția)
Reconvocare adunarii generale a asociatiei ffogarasi ffogarasi Buna ziua! Avand urmatorul articol privind modalitatea de vot: \\"Adunările în care se discută primirea sau excluderi de asociați, decizii ... (vezi toată discuția)
Reprezentare la adunarea generala a asociatie de proprietari anonim281986 anonim281986 Buna ziua! Am participat la o sedinta convocata de catre 3 proprietari membri ai asociatiei, sedinta pentru care au intocmit un singur convocator in care ... (vezi toată discuția)