avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Casa de marcat- prestari servicii la beneficiar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Casa de marcat- prestari servicii la beneficiar

Buna ziua,

Cum pot proceda corect daca SRL-ul are ca domeniu de activitate: prestari servicii stomatologie, presteaza la diverse cabinete activitatea catre persoane fizice si incaseaza un comision din prestare de la cabinetele respective. Nu am posibilitatea de emitere bon fiscal pt ca nu am cabinet - ma duc la orice cabinet sunt chemata.

Pot sa ofer chitanta direct catre persoana fizica? este in regula daca achizitionez casa de marcat portabila?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contabilitate cmi nicoleta_gheorghe nicoleta_gheorghe Buna ziua, am infiintat de curand un CMI stomatologie, neplatitor de TVA si am cateva nalamuriri, daca ma poate ajuta cineva : 1.activitatea se ... (vezi toată discuția)
Cmi- chitante sau casa de marcat? cactusul cactusul As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)