avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere declaratii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere declaratii fiscale

Pana la ce data depun declaratiile fiscale la organul fiscal (primarii din mediu rural), Societatile Comerciale pentru anul curent , 2016 (persoane juridice) ?
In cazul in care S.C. -ul respectiv (pers. juridica) nu a depus declaratia fiscala pentru anul curent pina la data stabilita, se poate lua in consideratie declaratia fiscala emisa de acesta pentru anul anterior?
In ce conditii se intocmesc deciziile de impunere pentru anul curent la persoanele juridice, in situatia in care acestea nu depun declaratiile fiscale pentru anul curent?

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 LauraE LauraE Buna ziua Am o intreprindere individuala din iunie 2011. Am depus declaratia 220 privind venitul estimativ imediat dupa infiintare, am primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Impozit spatiu Klau83 Klau83 am un spatiu si nu am facut evaluare pe el. am impozit foarte mult de plata.pot sa mai fac ceva sa resuc impozitul din urma? (vezi toată discuția)
Contract vânzare cumpărare georalu1979 georalu1979 Cat timp durează după ce se face un contract de vânzare cumpărare pina acesta apare la primărie ca proprietate? Care sunt pașii? Și cât durează? (vezi toată discuția)