pe 23 oct am cerut inscris bancii sa puna in aplicare sentinta, pe 16 nov banca mi a cerut scris sa desechid cont inlei pt cheltuielile de judecata, nimic despre debitul chf. Pe 24 nov eu am depus actele la executor dar banca pe 20nov a virat chf in contul creditului fara sa ma anunte. Am aflat pe 14 dec cand am cerut un extras de la banca. Banca virase pe 7 dec executorului lei. Deoarece era o dif de 200 chf si trebuia sa recuperez chetuile de judecat si expert conta, am cerut executorului sa imi vireze dif.Asa a si facut.
Pe 21 ian am primit plic de la judecatorie ca sunt intimata si banca doreste anularea partiala a executarii, intoarcercere executarii cu rambursarea sumelor incasate in plus, si misorare aonorariului executorului (ala si-a luat ditamai comisionul si nu a facut nimic, intradevar dar eu nu stiam, in zadar am cerut info. Nu mi se pare corect prin ce trec din caua incompatibilitatii exec si a bancii.
In intampinare pot sa relatez situatia i fapt dar in drept cu ce art din cod proc civ ma apar?...ar fi ok....622, 632-634, 646,663, 664, 665, 666, 670, 703
Ce sfaturi imi dati? Trebuia banca sa ma informeze macar tel cand a facut plata?
Executare silita
kascada
In 2008 s-a luat un credit ipotecar de la banca in valoare de 60.000 de CHF. In momentul schimbului valutar in lei (a doua zi dupa acordarea creditului) banca ... (vezi toată discuția)