avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Au fost publicate proiectele revizuite a 3 programe ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Au fost publicate proiectele revizuite a 3 programe adresate IMM-urilor!

10 februarie 2016
Directia Politici Antreprenoriale si Implementare Programme pentru IMM (DPAPIMM) a publicat ieri proiectele de procedura modificate in urma reuniunii Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea IMM (CCDIMM) din 21.01.2016 pentru urmatoarele programe adresate IMM-urilor in anul 2016:
- Programul pentru organizarea Targului Intreprinderilor Mici si Mijlocii - TIMM 2016
- Programul national multianual pentru infiintarea si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii in mediul rural
- Programul national multianual de microindustrializare 2016

Sursa: DPAPIMM
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Aprobarea procedurilor de implementare a programelor cu finantare de la buget! Daniela Bolog Daniela Bolog n Monitorul Oficial nr. 166/14 martie 2012 au fost publicate mai multe decizii ale presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor ... (vezi toată discuția)
Dipimm a publicat ghidurile a 9 programe de finantare pentru imm! Daniela Bolog Daniela Bolog Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (DIPIMM) a publicat proiectele a 9 ghiduri aferente programelor nationale destinate ... (vezi toată discuția)
Fonduri nationale pentru imm-uri Alvaro Liniers Alvaro Liniers PROIECTE PROCEDURI DE IMPLEMENTARE PROGRAME NATIONALE 2012 In vederea organizarii Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii ... (vezi toată discuția)