Buna,
am luat o amenda pentru pedalat pe timp de noapte. (eram pe drum de bicicleta)
Am primit 6 puncte = 630 lei - Asta cu toate ca aveam banda reflectorizanta la picior, faruri , ochi de pisica , si element luminos intermitent pe rucsac.
Motivul invocat a fost acela ca "nu a purtat imbracaminte cu elemente fluorescent reflectorizante" , mai exact mi s-a spus ca trebuia sa am vesta reflectorizanta.
Mi-a facut o poza din fata, cu mobilul, pe care nu a vrut sa mi-o arate (nustiu daca a intrat si piciorul pe care aveam banda reflectorizanta lata de 6-8 cm)
S-a purtat foarte urat cu mine Agentul, s-a prezentat si legitimat deabea cand am intrebat eu cine este .
Toate bune si frumoase, a notat la cererea mea ca am element reflectorizant pe picior si element luminos intermitent pe rucsac.(din pacate nu a scris cuvant cu cuvant)
Doresc sa contest aceasta amenda, am observat urmatoarele pe Procesul Verbal intocmit de catre agentul constatator:
- Nu este trecut Gradul Agentului, decat Numele.
-Locul meu de munca, ocupatia , fiul(fica lui) nu sunt completate
-Dealtfel , Locul (Str./P-ta) nu sunt mentionate in campul aferent
- Chiar si in campul "a savarsit urmatoarele" nu este specificat locul exact ci doar Str. Coposu si localitatea. X-(
Credeti ca am un temei pentru a cere anularea acestei amenzi?
Permis suspendat
Ivanradu53
Va salut cu tot respectul
Duminica dupa amiaza pe la 17.30 eram in Bucuresti (eu sunt din alt oras) ,la o intersectie semaforizata m-am incadrat gresit ... (vezi toată discuția)