avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit pe cladire pentru persoanele cu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit pe cladire pentru persoanele cu handicap

Buna ziua,
Am o fetita de 13 ani incadrata la handicap accentuat.Am depus in data de 29.01.16 la Directia taxe si impozite documentele necesare scutirii la plata impozitului pe cladire si masina conform noilor reglemntari ale legii 227/2015, art.456 si 469.Totodata am depus si actele ce dovedesc faptul ca la aceeasi adresa avem sediul social al unei firme.Persoanele de la ghiseu mi-au comunicat verbal ca din cauza existenteii firmei la aceasta adresa nu putem beneficia de scutirea platii impozitului( raspunsul scris urmeaza sa-l primim pe 29.02.16).As dori sa va intreb care este cadrul legal care specifica ca nu esti scutit de impozit in coditiile in care ai firma chiar daca copilul are handicap.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit auto platit [persoana cu handicap] Nicu_Adrian Nicu_Adrian Buna ziua. Ieri mi-am vandut masina si la taxe si impozite mi s-a cerut sa platesc impozitul pe masina 2015 si 2016. Sotia mea in 2015 a depus acel ... (vezi toată discuția)
Recuperare impozite rosucristian1972 rosucristian1972 Va rog sa-mi spuneti daca imi pot recupera impozitele pe cladire si pe un mijloc auto aferente anului 2016 si 2017(deja platite), intrucat conform legii ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna , am un unchi care este persoana cu handicap accentuat si zilele astea a primit de la primarie o instintare prin care i se comunica ca are de platit ... (vezi toată discuția)