Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit sediu firma

Buna ziua,
Daca firma este numai dizolvata se mai plateste impozit pe sediu ?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Liliacroz , utilizator 19:31, 21 Februarie 2016
Dizolvata de cand?
Buna ziua,
Dizolvata din 06.2010
Firma inceteaza prin dizolvare insa efectele se produc la data radierii din registrele publice in care a fost inscrisa, respectiv din registrul comertului. Din 2010 si pana in prezent nu s-a pronuntat radierea? Daca nu s-a dispus radierea, nu puteti opune dizolvarea, asa incat firma inca figureaza inclusiv cu sediu. Insa presupun ca au fost parcurse toate etapele: dizolvare, lichidare, radiere. Corect sau nu?
Corect ...dar
Cereea de radiere si tot dosarul(inclusiv platit taxa la monitorul oficial) pe data de 24.09.2010. Si in data de 16.02.2011 s-a dat rezolutie de RESPINGERE a radierii. Motivarea camerei de comert a fost...."a fost o greseala si trebue sa refaceti dosarul de radiere."..lucru ce l-am refuzat.
Eu ce sa va mai zic, doar sa ma repet cu ce am scris anterior:
efectele se produc la data radierii din registrele publice in care a fost inscrisa, respectiv din registrul comertului

Alte discuții în legătură

Sociatate comerciala Liliacroz Liliacroz S.C. SRL fara activitate din 2003 si fara datorii ---dizolvata din 06.2010 ...achitata taxa de radiere la monitorul oficial in 09.2010 --certificatul fiscal ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea societatii comerciale Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Am o societate comerciala , care este \\"inghetata\\" (suspendata) din luna martie, anul 2012 , pentru trei ani . Deci , in 2015 ... (vezi toată discuția)
Inchiderea firmei in timp ce este suspendata MariusZ MariusZ Buna ziua, In 2008 am infiintat o firma si, pentru ca mi s-a parut mai simplu la momentul respectiv, am infiintat-o pe un sediu social inchiriat (de la o ... (vezi toată discuția)