Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reparatie in garantie

Buna ziua, am cumparat in Noiembrie anul trecut un laptop iar anul acesta a fost trimis la reparat (in garantie) in service. A fost reparat,insa, a doua zi l-am trimis inapoi, pentru reevaluare, Acestia insa spun ca pe testele lor nu apare nici un defect, a fost trimis inapoi deci, la fel cum a plecat si prima data.
Exemplu : difuzorul din stanga se aude la aproximativ 30% decat cel din dreapta.
Spuneti-mi va rog daca se poate, prin intermediul unui avocat sa dau firma de reparatie in judecata si daca as avea castig de cauza.
O seara buna!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2016
Mutulea, utilizator

Alte discuții în legătură

Inlocuire piese laptop fara garantie anamaria1234 anamaria1234 Buna tuturor, Recent am varsat lichid pe laptopul meu si l-am dus imediat la servicceul autorizat X din Bucuresti. Acestia mi-au comunicat ca anumite ... (vezi toată discuția)
Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)
Licitatie site online bogdan0018 bogdan0018 Buna seara, Am nevoie de ajutor. In urma cu o luna de zile am vandut prin intermediul unui site de licitatii online un laptop second hand . Dupa 3 saptamani ... (vezi toată discuția)