avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pierderea calitatii de consilier local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pierderea calitatii de consilier local

Buna seara. Am si eu o nelamurire, daca ma puteti lumina: am fost ales ca si consilier local in anul 2012 pe lista unui partid (nu are importanta), apoi in 2014 din diferite motive m-am inscris in alt partid. Acum , daca doresc sa candidez independent, si aduc la cunostinta partidului din care fac acum parte acest lucru, pana la alegeri, voi fi exclusa din partid si mi se va retrage calitatea de consilier? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Renuntare mircea_ghe84 mircea_ghe84 Buna ziua! Vin cu o intrebare un pic aparte si doresc sa nu se interpreteze ca avand vreo implicare politica. Ridic , doar din punct de vedere juridic, ... (vezi toată discuția)
Retragere sprijin politic fara motiv Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei https://postimg.org/image/wpnqowg9t/ Am primit această hârtie de la primărie în care am fost anunțat că mi se retrage sprijinul politic. Sunt ... (vezi toată discuția)
Ordonanța guvernului nr. 55/2014 ROMANFLORIN ROMANFLORIN pana la ce data se depun optiunile pentru a deveni independendt sa noua optiune politica [Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, ... (vezi toată discuția)