avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Majorare capital social cu teren intravilan
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Majorare capital social cu teren intravilan

Majorare capital social al unui srl cu capital integral de stat, cu un teren intravilan aflat in proprietatea UAT-ului, care detine si partile sociale ale srl-ului de la infiintare(100 de parti a 10 lei). Terenul este evaluat la 40000 lei . Dupa HCL de majorare a capitalului cu terenul respectiv , care sunt pasii juridici si fiscali ce trebuie urmati

Alte discuții în legătură

Introducere asociat nou in srl smeagull smeagull Buna ziua, Am un SRL cu capital minim. As vrea sa mai introduce un asociat, care sa contribuie cu o parte sociala noua de 10 lei. Valoarea efectiva a ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl cu terenul deja cumparat de catre firma n.zlatko n.zlatko Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie... acum cativa ani, srl pe care il detin a cumparat un teren. Terenul a intrat in activele firmei dar nu si in ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ teritorial si fiscal liviu10cta liviu10cta Detin un teren extravilan la care am platit impozit la primarie de pe raza unitatii administrative respective. Dupa cca 10 ani, primesc o adresa de la o ... (vezi toată discuția)