avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Documente justificative, norma anuala de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Documente justificative, norma anuala de venit

Buna seara,

am 4 camere date in regim hotelier prin forma fiscala norma anuala de venit si as dori sa va intreb ce act as putea elibera (neavand nicio forma juridica) pentru ca, clientii sa se poata deconta? Cei de la ANAF mi-au spus ca, nu am nicio obligatie sa le ofer niciun document pentru decontare etc, dar daca nu le ofer majoritatea pleaca. Am dat dispozitie de incasare, dar spun ca nu le este buna pentru a se deconta.

Astept raspunsul dvs..Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Am un apartament in regim hotelier, inregistrat la anaf ca persoana fizica. nadia van der Pas nadia van der Pas Buna ziua! Am un apartament in regim hotelier ,insa sunt inregistrata la ANAF,ca si persoana fizica (nu am SRL sau PFA)...As dori sa stiu daca pot sa ofer ... (vezi toată discuția)
Am fost chemat telefonic la anaf pentru că cei de la antifraudă m-au găsit pe olx cu ofertă de cazare. ce pot face în această situație? free_your_mind free_your_mind Bună seara, Am şi eu o problemă şi v-aş ruga frumos să mă ajutaţi. De câteva zile mă tot suna cineva să ceară cazare, eu având anunţ pe OLX ... (vezi toată discuția)
Am solicitat la anaf informatii in lgatura cu inchirierea. CapyBara CapyBara Am solicitat la ANAF informatii in lgatura cu inchirierea in scop turistic a unui apartament cu o camera pentru care regimul fiscal este cel de impunere pe ... (vezi toată discuția)