avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prezentarea de raspunsuri false catre o institutie cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prezentarea de raspunsuri false catre o institutie cu atributii de control:Prefectura si politie

Unitatea Administrativ Teritoriala -Primaria prin serviciul stare civila elibereaza unei persoanei persoane o copie dupa un certificat de nastere. Un fals deoarece acea persoana nu se raegaseste ca fiind nascuta in acea localitate,ba mai mult in registrul de nasteri de la pozitia 58 din anul 1976 este o alta persoana. Acest fals eliberat de starea civila nu a fost folosit niciodata de cel care la solicitat,pentru ca si-a dat seama ca este un fals. Au fost niste controale dar primaria prezinta ca : Acest document a fost folosit de solicitant.Am dovedit politiei ca sunt prezentate fapte neadevarate ca fiind adevarate. Acestia au verificat si au constatat. Ce se va intampla se vor alege cu dosar penal ?

Alte discuții în legătură

Certificat pierdut si refacut cu data nasterii gresita karyna_gabriele karyna_gabriele Ma scuzati mama si a pierdut certificatul de nastere in urma cu cativa ani,locuind in Iasi a fost nevoita se mearga in satul unde a fost nascuta sa isi faca un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare nastere redsoftware redsoftware Luna viitoare trebuie sa nasc dar sotul nu va putea sa vina in tara sa declare copilul. Mentionez ca sotul este cetatean Iranian si casatoria noastra nu este ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere ContSters9695 ContSters9695 In situatia in care exista o inadvertenta intre data nasterii din registrul de stare civila si CNP, in sensul ca data nasterii este pe 24 ale lunii, iar in CNP ... (vezi toată discuția)