avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... POT CUMPARA TERENUL DIN CURTE???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

POT CUMPARA TERENUL DIN CURTE???

AM O CASA CUMPERATA PE LEGEA 112/1995 IN SECTORUL 3 AL CAPITALEI LA ACESTA LOCUINTA MAI AM UN CONTRACT DE INCHIRIERE DE 110 M2 DE TEREN PE CARE AS DORI SA II CUMPAR . STITI CUMVA DACA A APARUT VREO LEGE IN ULTIMA VREME DE CARE POT BENEFICIA . MULTUMESC ANTICIPET CELOR CARE VOR RASPUNDE .

Alte discuții în legătură

Terenul meu????? Cristix1987 Cristix1987 Am o casa de 90 m2 si un teren aferent de 110 m2, intr-o curte comuna. Problema este ca deasupra mea este o terasa a unui apartament care face parte din alt ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de legea 87/2020 CarmenBalaceanu CarmenBalaceanu Buna ziua. Am cumparat o casa si terenul de sub casa. Casa si terenul au fost cumparate de precedentul prorietar prin legea 112/1995. Eu am preluat si ... (vezi toată discuția)
Case nationalizate - cumpararea lor daca proprietarul a decedat eugentudosie eugentudosie buna ziua..am si eu o intrebare legata de legea retrocedarii caselor nationalizate.ex:parintii mei locuiesc intr o casa nationalizata pe legea 112/1995..doar ... (vezi toată discuția)