avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Speta impozit pe cladiri. Pivnita Noul cod fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Speta impozit pe cladiri. Pivnita Noul cod fiscal

Buna ziua
Locuiesc intr-o casa cu multe apartamente (12) in care detin un apartament, un garaj si o pivnita compusa din 4 boxe. cand s-a facut apartamentarea in curte fiecare din aceastea a fost incadrata ca si apartament. Locuinta se numeste in CF apartamentul 7 cu destinatia apartament de locuit, garajul e identificat in CF ca si apartamentul nr.8 si la descriere e trecut Garaj, iar pivnita e denumita in CF apartamentul 9 cu destinatia pivnita. Pe niciunul din cele 2 CF-uri nu se specifica ca ar fi dependinta la apartamentul 7. Cei de la Primarie mi-au comunicat ca garajul il considera dependinta insa pivnita nu o poate considera dependinta si intra la nerezidentiala drept urmare voi fi impozitat pt aceasta detinere cu o suma aberanta. Pivnita nu are nicio alta destinatie decat ceea ce scrie pe CF,casa fiind din 1920 pe jos e pamant si are un geam la strada. Cei de la Primarie mi-au spus ca nu ma pot impozita in baza unei declaratii pe propria raspundere si ca nu au cum sa-mi ia in calcul ca ar fi dependinta desi de ani de zile platesc impozitul pe teren ca si pivnita adica redus. Singura solutie ar fi evaluarea pivnitei sau se mai poate face si altceva? Multumesc

Alte discuții în legătură

Speta impozit cladiri. pivnita noul cod fiscal. medellin medellin Buna ziua Locuiesc intr-o casa cu multe apartamente (12) in care detin un apartament, un garaj si o pivnita compusa din 4 boxe. cand s-a facut apartamentarea ... (vezi toată discuția)
Noul cod fiscal/impozite si taxe locale mtr090035 mtr090035 Buna ziua, sunt persoana fizica,detin un apartament pe care l-am inchiriat unei firme cu destinatie punct de lucru-salon de ingrijire/cosmetica ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru o casa la tara virgil1950 virgil1950 Am o casa la tara in care nu locuiesc ci doar merg dincand cate o zi doua ,la impozitare la ce categorie se incadrazea ,e socotita louinta rezidentiala , ce ... (vezi toată discuția)