Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Caz de inselaciune

Buna ziua!In vara am fost inselat cu un telefon.M am intalnit cu respectivul, acesta a spus ca totul este in regula in legatura cu telefonul.Dupa ce m am uitat la el, i am spus sa astepte ca urc pana sus, sa ii fac o proba, telefonul nu incarca, iar cand am coborat acesta plecase cu banii.Precizez ca numele pe care l-a dat era fals.Am fost la politie, am depus plangere.Acesta a fost contactat de un agent, agentul primind tot informatii false si promisiuni false.Pana la urma,a m reusit sa dau de el, acesta fiind militar si am proces cu el la Tribunalul Militar.Dupa cum se vede situatia, ce parere aveti in legatura cu castigul?

Alte discuții în legătură

Buna seara! in februariea am fost implicat intr un accident rutier. ... Georgeplss Georgeplss Buna seara! In februariea am fost implicat intr un accident rutier. In masina eram eu si cu inca un cuplu si eram toti bauti, eu fiind cel mai beat. Cand a ... (vezi toată discuția)
Inselatorie site dedicat tranzactiilor/pariurilor relutu_muntean relutu_muntean Buna, Daca este un site facut anume sa atraga clientii pentru a se inscrie pe o platforma de tranzactionare dand o regula de tranzactionare presupusa sigura ... (vezi toată discuția)
Datorie persoana fizica ContSters67688 ContSters67688 Poate ma ajuta cineva: acum cateva luni o persoana s-a oferit sa ma ajute (avand probleme de sanatate si in familie mai deosebite) cu ceva aur pentru a-l ... (vezi toată discuția)