avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reducere 50% abonament calatorie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reducere 50% abonament calatorie

Buna seara!

Am si eu o nelamurire referitoare la art. 84 alin. (1) din Legea nr. 1/2011, Actualizata, care prevede "Elevii din invatamantul obilgatoriu, profesional si liceal acreditat/autorizat, beneficiaza de trarif redus cu 50% pentru transportul local in comun, de suprafata, naval si subteran, precum si pentru transportul intern auto, ferivial si naval, pe tot parcursul anului calendaristic".

Prin transport local in comun ce vor sa spuna?
Adica, spre exemplu, daca vin dintr-o comuna la oras la Liceu, se pune ca fiind transport local in comun? Sau se refera ca vin de la periferia orasului in centrul si platesc abonaentul doar jumatate?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Scoala postliceala - reduceri elevi ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua , daca urmez cursurile unei scoli postliceale particulare acreditate am dreptul la reducere pe tren ? (exact cum era la liceu sau facultate) ... (vezi toată discuția)
Reducere transport public bacau - varsta pana la care costurile sunt reduse ContSters106188 ContSters106188 Bună ziua! Aş dori o informaţie pe care am căutat-o, dar nu am găsit-o... Care este legea ce specifică până la ce vârstă se dă reducere pt transport ... (vezi toată discuția)
Valabilitate adeverinta student Smurfette Smurfette Buna! Cat timp este valabila adeverinta emisa de facultate care atesta ca sunt masterand? CFR Calatori spune ca doar o luna, adica pana la 31.10.2016. Unde ... (vezi toată discuția)