avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Descarcare gestiune administratori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Descarcare gestiune administratori

Buna ziua,

Avand in vedere ca legea 31/1990, art.126 prevede ca "actionarii care au calitatea de membri ai consiliului de administratie nu pot vota descarcarea gestiunii lor" cum pot face descarcarea de gestiune a administratorilor in situatia in care 2 din 3 administratori sunt actionari, impreuna totalizand peste 95 % din intreg capitalul social.?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Interpretare art.126 alin 1 legea 31 Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua, cum interpretati art.126 alin 1 din legea 31/1990? in sensul ca, in cadrul AGA a unei soc. pe actiuni, un membru CA si actionar in acelasi timp se ... (vezi toată discuția)
Descarcarea de gestiune ENGFULL ENGFULL am o problema de interpretare ...... cf legii 31/1990 m-brii CA si directorii nu pot vota descarcarea de gestiune pot vota insa situatiile financiare ... (vezi toată discuția)
Alegerea consiliului de administratie fany62 fany62 Actionarul care detine un procent de 70 % din dreptul de vot se poate vota pentru alegerea sa in consiliul de administratie ? sau este valabila situatia ca la ... (vezi toată discuția)