avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Responsabil tehnic cu executia avizat de catre ANRE ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Responsabil tehnic cu executia avizat de catre ANRE sau MEC?

Buna ziua,
firma de instalatii electrice, atestata de catre ANRE pentru proiectare si executie, in baza unui contract realizeaza instalatiile electrice, furnizeaza tablouri electrice, intr-o hala industriala. La receptia lucrarilor "in faza determinanta" ( au fost si lucrari de constructii efectuate de catre o firma de constructii ), inspectoratul de stat in constructii nu recunoaste stampila responsabilului tehnic cu executia avizat de catre ANRE si solicita responsabil tehnic cu executia avizat de catre MEC.
Va rog sa-mi spuneti unde gasesc prevederile legale care sa ma ajute sa inteleg cand trebuie RTE avizat de catre ANRE si cand de catre MEC ?

Alte discuții în legătură

Rte instalatii??? corneliaE corneliaE In cadrul unei licitatii de alimentare cu apa si canalizare se solicita prezentare RTE instalatii. In urma unei discutii cu Inspectoratul in Constructii am ... (vezi toată discuția)
Autorizare responsabil tehnic cu executia (rte) corneliaE corneliaE Cine autorizeaza RTE in domeniul lucrarilor de intretinere curenta??? Multumesc. (vezi toată discuția)
Program de control in faze determinante care nu a fost avizat de inspectoratul judetean de constructii ? VladtheImpaler VladtheImpaler Buna ziua, Lucrez la o firma de constructii si am preluat lucrarea unui coleg care si-a dat demisia. La o constructie in curs de executie care este aproape ... (vezi toată discuția)