avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Construire anexa in mediul rural de 3,2m
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Construire anexa in mediul rural de 3,2m

Buna ziua,am cumparat o casa in mediul rural,avand doua camere si un hol din chirpici,pe care vreau sa o renovez si sa anexe o baie,bucatarie si o sufragerie micuta un total de 3,2m.Spuneti-mi va rog imi trebuie autorizatie de construire,plan sau altceva si de unde pot lua?Va multumesc din suflet si o zi buna va doresc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:50, 16 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa detineti un proiect tehnic intocmit de catre o firma autorizata.
In baza proiectului se solicita autorizatie de ctie. de la primarie.
Inceperea lucrarilor se poate face dupa obtinerea autorizatiei si a avizului de la Inspectoratul teritorial de stat in ctii.
Pe perioada lucrarilor de ctii. trebuie sa angajati un diriginte de santier care sa supravegheze executia lucrarilor conform proiectului.
Buna ziua,am obtinut autorizatia de constructi si avem proiect tehnic,ceea ce vreau sa va intreb este daca imi pot pune panouri solare pe casa care era,țInînd cont ca am schimbat acoperisul cu unul nou,finantate prin programul ”Casa Verde Clasic”,dosarele fiind depuse la sediile agentiilor pentru protectia mediului din resedinta de judet,eu fiind din Dolj,probabil in Craiova.Ce acte imi trebuie si daca sunt eligibila in conditiile in care nu am terminat anexa de construit si asadar nici proiectul,cu mii de multumiri.
Daca ati depus dosarul va trebui sa asteptati aprobarea care in timp poate fi de durata. Pana vine aprobarea aveti timp sa terminati si casa cu respectarea proiectului pe care il aveti si a documentatiei depuse la agentia de mediu.
Buna ziua,nu am depus dosarul,va intrebam ce acte trebuie sa depun si daca sunt eligibila.Daca mai pot in acelasi an sa depun si pentru apa calda solara,nu stiu exact cum se numeste,cu multumiri.
Va trebui sa intrati pe site-ul institutiei si sa vedeti ce trebuie sa contina dosarul. Personal, nu detin aceste informatii.

Alte discuții în legătură

Modificare acoperis Nicula cornel Nicula cornel Buna ziua am cumparat o casa veche din chirpici cu doua anexe si as dori sa-i schimb acoperisul si sa unesc cele doua anexe,din placi azbociment voi pune tigla ... (vezi toată discuția)
Autorizatie consolidare/extindere Manciubogdan Manciubogdan Buna ziua am o casa de la parinti si de vre.o 2 ani ne chinuim sa o treaca dupa numele lor pe numele meu cu clauza de intretinere,doresc sa torn niste stalpi ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii de construire valyyc valyyc Bună ziua! Am cumpărat un imobil iar fostul proprietar are autorizaţie de construire expirată pentru lucrări care nu le-a făcut. Ca nou proprietar ... (vezi toată discuția)