avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită SECHESTRU PE MASINA DUPĂ CE AM CONTESTAT EXECUTAREA ...
Discuție deschisă în Executare silită

SECHESTRU PE MASINA DUPĂ CE AM CONTESTAT EXECUTAREA SILITA



Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un executor judecătoresc a obținut încuvIințarea executării silite și mi-a instituit poprire pe salariu în luna mai 2016. Deja mi s-a oprit prima rată.
În data de 26 mai am formulat contestație la executare invocând prescripția extinctivă de 3 ani( art 2500 C cât și lipsa calității procesuale active a SECAPITAL conform deciziei nr 9/2016 ICCJ și art 82 și 84 din C proc civ.
Astăzi, 13 iunie 2016, am primit proces verbal de sechestru asupra autoturismului. cu solicitarea ca în termen de 5 zile să predau bunul, cheile și actele la sediul executorului.Menționez că suma pentru care s-a instituit executarea silită este de 3000 lei.
Vă rog îndrumați-mă cum pot proceda pentru desființarea sechestrului pe mașină. ( Dacia Logan an fabricație 2006 pe persoană fizică și ce se întâmplă dacă eu, fiind din provincie nu merg la București să predau mașina, așa cu mi s-a cerut. Asta presupune o cheltuială. Situația mea financiară este extrem de modestă, am doi copii minori și fiecare leu contează.Este singura mașină deținută.
Mulțumesc mult.

Alte discuții în legătură

Inființare sechestru masina după contestatie la executare adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un ... (vezi toată discuția)
Executare silită kt_vivi kt_vivi In 2012 am luat un card de cumparaturi de 1500 de lei rămânând fara loc de munca nu am mai putut plati datoriile. In 2016 tatăl meu mi-a cumparat o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am cumpărat un autoturism marca dacia logan cu sechestru. ... Adrian Daniel Moise Adrian Daniel Moise Buna ziua!Am cumpărat un autoturism marca Dacia Logan cu sechestru. Fostul proprietar al mașinii, i-a vandut-o surorii sale iar noi am cumparat-o de la ... (vezi toată discuția)