avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizarea functionarului public dupa promovare in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizarea functionarului public dupa promovare in grad profesional superior

Buna ziua. As vrea, va rog frumos, sa ma ajutati cu lamurirea unei probleme care ma vizeaza.Anul acesta trebuie sa promovez in grad superior. Avand in vedere ca in institutie nu se mai regaseste functie publica, gr.superior, tr.1 (dna care era pe tr.1 s-a pensionat in febr.2016), iar din anul 2010 promovarile s-au facut pe treapta 3. Avand in vedere ca art.4, alin.4 din OUG 57~din 2015 unde era precizat ca in cazul funcţionarilor publici nou-încadraţi sau promovaţi, nivelul de salarizare în plată pentru funcţiile similare este cel corespunzător treptei 3 de salarizare utilizate în anul 2010 s-a abrogat prin OUG 20~din 2016. In cazul acesta eu pe ce treapta voi promova? Va multumesc frumos.:(

Alte discuții în legătură

Promovare presi presi ordonanta de urgenta nr. 57/ 2015 art. 4 alin. 4) În cazul funcționarilor publici nou-încadrați sau promovați, nivelul de salarizare în plată pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul salar covaliut covaliut Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti cum se stabileste salariul de incadrare in urma concursului pentru functionar public , consilier asistent cu o vechime in ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public gabitocoaie gabitocoaie sunt functionar public incadrat consilier principal gradatia 5 clasa de salarizare 42, si indeplinesc conditiile de promovare, intrebarea mea este : - care ... (vezi toată discuția)