avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen prescriptie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen prescriptie

Buna Ziua,

In aprilie 2013 societatea X emite o factura către UAT Y, factura care este achitată de către UAT. În februarie 2016, Curtea de Conturi, stabileste ca societatea X a incasat necuvenit factura emisă. În iulie 2016 UAT Y, comunica o adresă către societatea X, să achite suma încasată necuvenit în termen de 15 zile.
De când curge termenul de prescripţie, de 3 ani: de la data încasării necuvenite a banilor sau de la data constatării prejudiciului de către Curtea de Conturi?
Vă mulţumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare sume necuvenite DRAGOMIRVIRGIL DRAGOMIRVIRGIL Am fost pensionat la limita de varsta din luna Februarie 2011. La aprobarea dosarului de pensie s-a tinut cont si de certificatul de revolutionar pe care ... (vezi toată discuția)
Cai de atac în caz de prescripție marcelctin marcelctin in august 2016 institutia in cale lucrez a avut un control perodic de la curtea de conturi si au constatat niste sume acordate in plus la o hotarare ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu curtea de conturi bbogdan2018 bbogdan2018 Buna ziua, Nu stiu daca adresez aceasta intrebare in sectiunea corecta, insa va rog frumos sa ma ajutati cu informatii privind prescrierea termenului de ... (vezi toată discuția)