avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se pare ca Marian Godina ma da in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se pare ca Marian Godina ma da in judecata

Nu e o gluma. Mister Marian Godina; ocupatie: eroul national al Romaniei ma ameninta ca ma va da in judecata si sa ma pregatesc . Ce e de facut in acest caz? Sunt destul de sigur ca e ilegal si se considera agresiune si intimidare ceea incearca dansul sa faca... dar pana una alta nu am avut nevoie de avocati niciodata si sper ca nu voi avea nici pe viitor dar iata ma vad in fata faptului implinit...aici cerandu-va ajutor. [ link extern ]
Voi posta pe viitor si continuarea conversatiei si circumstantele despre cum s-a ajuns la aceasta neintelegere.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2016
blueobelix, utilizator
Va apărați și dacă sunteți nevinovat care e problema?
Ce e ilegal și intimidare? Faptul ca va amenința cu judecata?
Ar fi interesant sa postat ce i-ati zis întâi dvs, înțeleg ca l-ati făcut corupt...aveti vreo dovada sau aruncați asa cu vorbele?
Cei care calomniaza răspund civil.
Imi pare rau dar dansul este o persoana publica si isi asuma responsabilitatea faimei sale. Daca nu ii convine sa fie criticat sa nu isi faca pagini...De ce dansul are voie sa aduca propaganda si eu nu am dreptul la libera exprimare? Exact asta e mesajul care l-a deranjat asa tare [ link extern ]
In plus mi-a eliminat toate mesajele cu continut suparator . Romania: tara unde numai politistii pot spune ce vor !
Conform Noului Cod Penal (2014) insulta nu mai este considerata infracțiune.
Conform Noului Cod Penal (2014) calomnia nu mai este considerata infracțiune.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2016
blueobelix, utilizator
Nu a zis nimeni ca ati răspunde penal, însă omul poate obține daune în proces civil. Fiecare cetățean are dreptul la imagine și nu ii puteți aduce atingeri onoarei sau demnității. I-ati zis ca e corupt, aveți vreo dovada în afara de " se vede de la o posta"?
Si eu pot cere daune : daune ca in loc sa se ocupe de trafic el se ocupa de like-uri in timpul serviciului pe banii publici

Alte discuții în legătură

Este incriminată insulta? SebastianBd SebastianBd Bună ziua! Din câte am citit, insulta şi calomnia nu mai sunt sancţionate, conform noului Cod Penal. Aş dori să ştiu dacă pot fi sancţionat de ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de a fi dat în judecată pentru ''stricarea imaginii'' metulica metulica am formulat o plingere penala impotriva primariei din localitate pt faptul ca in opinia mea s au achizitionat niste materiale supraevaluate se pare ca am avut ... (vezi toată discuția)
Calomniat pe blog DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY De cateva saptamani un individ ma calomniaza sistematic pe blog-ul sau personal. As dori sa stiu daca exista posibilitatea sa ma apar PENAL/CIVIL. Va ... (vezi toată discuția)