avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Plantatie nuci
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Plantatie nuci

Am un teren pe care as dori sa infiintez o plantatie de nuci,atat pentru comercializarea fructelor cat si pentru exploatare forestiera.
As putea accesa fonduri europene pentru achizitionarea materialului saditor si cheltuielile adiacente infiintarii plantatiei (inchiriere utilaje curatare/amenajare teren,sapatul gropilor,instalatie irigare s.a.m.d)?

Alte discuții în legătură

Infiintare livada de pomi fructiferi Dr_V Dr_V Am un teren inregistrat ca faneata pe care vreau sa-l transform intr-o livada de nuci. Am nevoie de vreo autorizatie prealabila sau doar anunt primaria dupa ce ... (vezi toată discuția)
Despre coduri caen Lusium Lusium Buna ziua! Doresc sa infintez un sc cu obiect principal de activitate achizitii de fructe de padure , procesare si distribuire. Din cate am cautat nu exista un ... (vezi toată discuția)
Masura 112 adipro adipro Buna seara, As dori sa accesez fonduri europene pe masura 112 , insa fosta mea sotie in perioada cand eram casatoriti a beneficiat de aceasta masura. Este ... (vezi toată discuția)