incepind cu 01.01.2016 pensiile militare se vor recalcula . Fiind pensionar anterior acestei date ,pentru recalcularea pensiei mele am depus cerere ,am ales 6 luni pentru a lua in considerare veniturile realizate si ACTUALIZATE. Am primit raspuns de la Casa Sectoriala in luna Martie ca a fost innaintat la unitatea de unde m-am pensionat care trebuie sa comunice Situatia Veniturilor Actualizate si apoi se va emite DECIZIA . Intrebarea mea este care este temeiul legal pentru a mi se comunica si mie aceasta situatie a veniturilor Actualizate . Chiar daca Deciziea NU a fost emisa si va mai dura ,personal doresc sa fiu INFORMAT cu privire la aceasta situatie a veniturilor actualizate.AM trista experienta ca deciziile emise sunt Foarte Sumare ,Neexplicite si in mod natural doresc sa verific din ce sunt compuse aceste venituri actualizate . Va rog ajutati-ma sa motivez cererea mea catre Serviciu financiar prin aratarea temeiului juridic privind solicitarea de a fi INFORMAT despre Veniturile Realizate Actualizate -componenta lor -solda grad -solda functie , spor etc. Va multumesc