Buna ziua , am castigat un imobil la licitatie in 2015 . Proprietarul a facut contestatie , iar dupa 1 an si 2 luni am primit hotarare definitiva si irevocabila in favoarea noastra . In decursul procesului proprietarul a decedat swi a intrat pe rol mostenistoarea acesteia ( fiica) . Problema este ca desi am primit hotararea definitiva cum ca suntem proprietarii de drept ai imobilului bineanteles l-am intabulat , dar nici un executor nu vrea sa ma puna in posesia imobilului deoarece persoana cu care ne-am judecat a decedat si imi trebuie certificat de mostenitor al fiicei acesteia pt a face evacuarea . As fi recunoscatoare daca ma ajutati cu un sfat ce pasi trebuie sa urmez pt a intra in posesia apartamentului desi nu am certificat de mostenitor al fiicei decedate ( precizez ca am cautat in arhiva cerifictul dar nu era depus la dosarul in care s-a judecat contestatia la executare ) . Va multumesc !
Casa nationalizata
gigi31
Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara
gigi31
Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)