avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator societate comerciala

intampin urmatoarea problema la care nu am o solutie.
Societatea pe actiuni X a numit un administrator interimar (ca urmare a faptului ca fostul administrator si-a dat demisia).
Unul dintre actionari a contestat hotararea adunarii generale prin care s-a numit administratorul interimar si a obtinut pe cale de ordonanta presedintiala suspendarea executarii hotararii AGA, pana la solutionarea definitiva a actiunii in constatarea nulitatii hotararii AGA, implicit si a numirii administratorului interimar.
In aceste conditii cine administreaza societatea? am citit in codul de procedura civila ca exista posibilitatea numirii unui curator, dar numai pentru situatia in care societatea fiind chemata intr-un proces, nu are reprezentant legal.
Pentru administrarea curenta a firmei nu se poate cere numirea unui curator?

Alte discuții în legătură

Suspendare executare hotarare aga lazardaniel2015 lazardaniel2015 daca instanta a suspendat executarea unei hotarari AGOA prin care a fost numit un administrator interimar, pe cale de ordonanta presedintiala (pana la ... (vezi toată discuția)
Numirea a doi administratori fara ca aceasta sa fie pe ordinea de zi cezara costina cezara costina Pt. ca in dimineata zilei in care avea loc AGA doi administratori din CA au demisionat am procedat in AGA la numirea altor 2 administratori fara ca acesta ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator societate si concedieri Azahar Azahar Buna ziua, O societate comerciala are mai multi actionari, un cetatean roman, care este administrator, si alti cetateni straini. Acestia-detinand majoritatea ... (vezi toată discuția)