avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lnfractiuni rutiere- dosar penal deschis dupa 2 ani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lnfractiuni rutiere- dosar penal deschis dupa 2 ani

Pe data de 12 nov. 2014 am avut un accident soldat cu minore pagube materiale, in urma probei cu etilotestul fiind depistat cu 0,69 g/l in aer expirat,fiindu-mi suspendat permisul de conducere si fiindu-mi recoltate probe biologice, de atunci nimic iar azi am primit un plic in care sunt anuntat ca m-i s-a deschis dosar penal la IML Craiova proba fiind peste 0,80 g/l in sange,fiind invitat la sediul politiei rutiere pe data de 3 oct 2016.
Intrebarea mea este de ce asa tarziu [aproape doi ani] si ce trebuie sa fac in cazul asta ?
Cel mai recent răspuns: shopi777 , utilizator 09:03, 18 Iulie 2019
Nu ati platit probele biologice si a durat pana s-au platit din fondurile ministerului.
Credeați ca o sa scăpați?

Nu scăpați ca nu se putea.

Mergeți sa va audieze și sa nu ii supărați cu comentarii inutile.
dar de ce nu mi-au zis sa platesc,ca plateam de atunci si gata
Nu credeam nimic,totul se plateste in viata,oricum mergeam sa ma audieze,problema este ca eu in 30 de ani de condus nu am luat nici o amenda,iar atunci gresala mea a fost ca am baut accidentul provocandu-l celalalt cond auto,acesta avand la activ dupa cum singur se lauda 16 accidente usoare cauzate de viteza,spunand ca nu se poate abtina sa nu mearga tare, chiar partroana lui reprosandu-i acest lucru ,dealtfel l-a si concediat de pe taxi
Trebuia sa va informati dvs asa cum ati facut si acum.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului FRONZAT FRONZAT ce pasi urmeaza. am fost depistat cu aparatul alcooltest cu 0.69 si nu m-am dus la recoltarea de probe biologice. mi-a facut dosar penal si mi-a scris pe ... (vezi toată discuția)
Art. 87, alin. (1) din oug nr. 195/2002 - consecinte stoica gheorghe stoica gheorghe ce consecinte vor fi in cazul in care epilotestul a aratat 0.73 si cele ale recoltari 1.25 find soldat si cu accident fara victime in data 18.09.2008 si find ... (vezi toată discuția)
Retinere permis+talon pentru alcoolemie de 0.73 in aer Driter Driter Buna ziua! Intrebarea mea este: Ii posibil sa scap doar cu suspendare a permisului pentru 90 de zile sau cu o amenda pentru alcoolemie de 0.73 in aer? Tin sa ... (vezi toată discuția)