avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord de asociere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord de asociere

Buna seara,
O Asociatie de proprietari (un bloc cu o singura scara)poate fi obligata sa se asocieze cu un alt bloc cu trei scari(fara asociatie) de catre Primarie, intrucat a prevazut pentru programul acela national de anvelopare contractul ca pentru un bloc cu 4 scari?
Asociatia nu doreste aceasta asociere .
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2016
petitemichele, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:06, 8 Noiembrie 2016
Cred ca va obliga situatia. Daca banii se aloca unitar pentru toate cele 4 scari, efortul de a va face o asociatie pe toate scarile este de mii de ori mai mic decat costul lucrarii finantate de primarie.
Ori nu vreti sa vi se faca anveloparea?
Daca programul de anvelopare este prevazut pentru un bloc cu 4 scari,nu se justifica asocierea,deoarece precizati ca sunt 2 imobile distincte,la adrese distincte,ceea ce inseamna ca executantul daca va executa modernizarea nu va putea elibera 2 garantii distincte pentru fiecare lucrare in parte
Vestea buna e ca suntem pana la urma un bloc cu o scara,insa acum apare o problema cu cartea tehnica.Aceasta nu exista.Noi am depus o cerere la Primarie si acum 4 ani si au spus ca nu o au (cred ,insa, ca nici nu au cautat-o).
Nu putem dovedi ca blocul era in constructie inainte de 1990.
- Unde am mai putea cauta aceasta carte tehnica,in afara de Primarie?
Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2016
petitemichele, utilizator
La vechiul ICRAL (nou Romconfort).
Sunteti din Bucuresti?
Nu,din judetul Tulcea.
Sa-ncercam la Arhivele Nationale sau blocurile au alt regim?

Alte discuții în legătură

Carte tehnica in posesia fostului icral liviuefer liviuefer Buna ziua, Incercam sa recuperam cartea tehnica a unui imobil dat in folosinta inainte de \'89. Am realizat ca aceasta poate fi in posesia AVL Berceni, ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa reconstitui cartea tehnica a blocului ? mariamoise mariamoise Sint administrator la un bloc construit in anul 1961.In anul 2006 l-am inscris in programul de reabilitare termica,in 2010 am ajuns pe locul 1 dar nu s-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. unde as putea gasi in cluj napoca, cartea tehnica ... Nicolae D. Nicolae D. Buna ziua. Unde as putea gasi in Cluj Napoca, cartea tehnica a unui bloc din cartierul Gheorghieni? (vezi toată discuția)