avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... administratorul unei societati in insolventa poate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

administratorul unei societati in insolventa poate intra in somaj?

Buna ziua,
Suntem o societate in insolventa al carei administrator a avut contract de munca pe perioada nedeterminata.Doresc sa stiu daca acesta poate solicita sa fie trecut in somaj si cu ce articol de lege i se incheie contractul de munca.
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Reintoarcere la serviciu din concediul pentru cresterea copilului cornel selaru cornel selaru Sotia mea a fost angajata cu contract individual de muncape o perioada determinata la o firma iar in aceasta perioada a nascut si a ramas timp de doi ani in ... (vezi toată discuția)
Eliberare acte necesare angajatului cand angajatorul este in insolventa/lichidare judiciara/faliment ? ci-cristi ci-cristi Buna ziua. In 13 iulie 2011, angajatorul meu mi-a dat un preaviz de 20 de zile pe motiv ca firma intra in procedura de insolventa. La implinirea celor 20 de ... (vezi toată discuția)
Insolventa mariagu mariagu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Firma la care am lucrat a avut procesul de insolventa.Eu am lucrat pana pe 10.02.2012 dupa care am ... (vezi toată discuția)