avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Perimare va rog sa ma ajutati!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Perimare va rog sa ma ajutati!

Am avut pe rol o cerere de emitere a somatiei de plata in baza OG nr.5/2001, avand calitatea de creditor. Debitoarea a solicitat suspendarea cauzei in temeiul art. 16 din Legea 137/2002 modificata prin OUG nr. 208/2002 fiind in administrare speciala si instituindu-se procedura de supraveghere financiara, toate actiunile judecatoresti s-au suspendat
Din pacate nu am mai cerut repunerea pe rol a dosarului iar acum am primit o citatie pentru perimare.
Va rog sa-mi spuneti daca in momentul de fata mai exista vreo posibilitate de a cere repunerea pe rol a acestei cauze sau se perima de drept si trebuie sa fac o noua cerere de chemare in judecata? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Urgent - repunere pe rol Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am primit o citatie pt judecarea perimarii unui dosar. Pe Portal apare ca procesul a fost suspendat in baza art.242 alin.1 pct.2 cpc. Este ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata ContSters98540 ContSters98540 Suntem in situatia in care trebuie sa recuperam un debit restant de la un client. Acesta nu mai functioneaza, dar nu stiu daca s-a declansat procedura de ... (vezi toată discuția)
La ce instanta se introduce o somatie de plata ? discover discover Buna seara , valoarea sumei ptr care vreau sa fac aceasta somatie este de ordinul miilor (in lei noi). La ce instanta depun somatia ? Ce taxe /timbre ... (vezi toată discuția)